Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Video Familie Films Trailers Bedrijfsfilm Promo Video Presentatie (Her) Montage Activiteiten Digitalisering Crazy Talk Special Effects After Effects Samples Uw boodschap digitaal Audio De wereld is beeld en geluid Wat doen frequenties Wat kan muziek met je doen Het principe van Audio Relaxation Muziek Audio in Eigen productie Grafisch Fotografie Fotografie Voorbeelden Websites Website Intro's Intro's Mogelijkheden Co-Producties Multi Disciplinair Muziek in de MD Gezondheidszorg Bewustwordingsproces Indeling Niveaus Vakblad KLIK Multi Disciplinair 2 Diensten  Video Promo's en Trailers Audio Foto Grafisch Webdesign Grafisch Visitekaartjes Logo Kopieen Diensten en Prijzen  Contact Gastenboek MPM 

Website Intro's

Website Intro's

Een website fungeert als een visitekaartje van uw bedrijf op het internet. Een eigen website kan verschillende functies hebben zoals informatief, aantrekken van nieuwe klanten, verkoop en naamsbekendheid vergroten of hobbymatig. Al deze functies moeten ook in een vorm worden gegoten. De vorm bepaalt voor een groot deel of uw 'boodschap' de bezoeker inspireert.MPM Producties zorgt ervoor dat vorm en functie worden geïntegreerd tot een dynamische en inspirerende website.

De lengte van een introfilm is afhankelijk van de vorm van uw bedrijf, maar mag niet langer zijn dan 2 minuten.Een ding is zeker: UW VISITEKAARTJE LEEFT !!!

Enkele Website Intro's voorbeelden

Het inzetten van een introductiefilm zorgt ervoor dat de bezoeker direct kan ervaren wat uw bedrijf voor de bezoeker van uw site kan betekenen. Deze opzet is ook uitermate geschikt voor uw portfolio te presenteren.

MD FotografieFAVour productiesNgoma Afrikaanse percussieFilmclub 't MotiefAnkersoft productiesHaveman Hoveniers

Terug naar Websites

MPM VoorbeeldenMultidisciplinaire Productionele Media

MPM Producties info@mpmproducties.nl0591-226662

info@mpmproducties.nl