Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Video Familie Films Trailers Bedrijfsfilm Promo Video Presentatie (Her) Montage Activiteiten Digitalisering Crazy Talk Special Effects After Effects Samples Uw boodschap digitaal Audio De wereld is beeld en geluid Wat doen frequenties Wat kan muziek met je doen Het principe van Audio Relaxation Muziek Audio in Eigen productie Grafisch Fotografie Fotografie Voorbeelden Websites Website Intro's Intro's Mogelijkheden Co-Producties Multi Disciplinair Muziek in de MD Gezondheidszorg Bewustwordingsproces Indeling Niveaus Vakblad KLIK Multi Disciplinair 2 Diensten  Video Promo's en Trailers Audio Foto Grafisch Webdesign Grafisch Visitekaartjes Logo Kopieen Diensten en Prijzen  Contact Gastenboek MPM 

Trailers

Trailers

MPM Producties kan uw product omzetten in een zogenaamde "Trailer". Een trailer is een korte promotiefilm, waarin wordt verteld waar de film over gaat en waarom hij het kijken waard zou zijn. Oorspronkelijk werd een trailer na afloop van de hoofdfilm vertoond. Aan dit gegeven heeft de film ook zijn naam te danken. (trailer = hangt achter een auto aan)

Een teasertrailer is een zeer korte filmtrailer die maar weinig prijsgeeft van de inhoud van een film. Een teaser is voornamelijk bedoeld om nieuwsgierigheid op te wekken. Aan het eind van een teaser staat ook vaak 'Coming Soon', of "Binnenkort". In een trailer wordt al meer informatie gegeven. De premiere datum is al bekend eb het doel van een trailer is het publiek enthousiast te maken voor de film.Hieronder enkele voorbeelden uit de vele creaties hoe u een film kan introduceren. Links de trailer voor de nederlandse speelfilm "GEHAAID".

VOORBEELD

Speelfilm gehaaid 2014Multidisciplinaire Productionele Media

MPM Producties info@mpmproducties.nl0591-226662

info@mpmproducties.nl