Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Video Familie Films Trailers Bedrijfsfilm Promo Video Presentatie (Her) Montage Activiteiten Digitalisering Crazy Talk Special Effects After Effects Samples Uw boodschap digitaal Audio De wereld is beeld en geluid Wat doen frequenties Wat kan muziek met je doen Het principe van Audio Relaxation Muziek Audio in Eigen productie Grafisch Fotografie Fotografie Voorbeelden Websites Website Intro's Intro's Mogelijkheden Co-Producties Multi Disciplinair Muziek in de MD Gezondheidszorg Bewustwordingsproces Indeling Niveaus Vakblad KLIK Multi Disciplinair 2 Diensten  Video Promo's en Trailers Audio Foto Grafisch Webdesign Grafisch Visitekaartjes Logo Kopieen Diensten en Prijzen  Contact Gastenboek MPM 

Grafisch

Grafisch

Naast Audio en Video is een goed grafisch design onontbeerlijk.... losstaand of direct in combinatie met Audio en Video. Te denken valt aan: lay-outs voor DVD covers, CD covers, Uniformiteit tussen Logo, Visitekaartje ,Website en Website intro., gebruik van goed fotomateriaal en zo nodig bewerkingen. Het totaalplaatje moet gewoon kloppen.

Webdesign

Visitekaartjes

Logo ontwerp

Powerpoint presentaties

Foto op Cd,-DVD

Een professioneel en eigentijds logo is cruciaal voor de eerste indruk die U maakt. Het moet een blikvanger zijn die in één oogopslag laat zien waar U voor staat.

Visitekaartjes bestaan al sinds de 17e eeuw in Europa. De functie hiervan gaat verder dan U denkt. Met het uitreiken van een visitekaartje geeft U een teken dat U verdere contacten op prijs stelt. Uw gegevens laat U bij een ander achter. En met de vorm-geving van Uw visitekaartje geeft U een eerste blijvende indruk van waar U voor staat.

Iedereen heeft thuis wel ergens, los of georganiseerd, foto's of dia's liggen. In een album, digitaal of los in de "schoenendoos". En dat aantal foto's stijgt met de jaren en die moeten dan ook nog ingeplakt of op cd/ dvd gezet worden. Een hele klus! Wij nemen dit graag van U over en maken er een professionele presentatie van die op DVD aangeleverd wordt.

Van het door U aangeleverde materiaal maakt MPM producties een powerpoint presentatie. Gecombineerd met eventueel geluid en/of beeldfragmenten "staat Uw presentatie als een huis".

Een website fungeert als een visitekaartje van uw bedrijf op het internet. Een eigen website kan verschillende functies hebben, zoals informatief, aantrekken van nieuwe klanten, verkoop en naamsbekendheid vergroten of hobbymatig. Al deze functies moeten ook in een vorm worden gegoten. De vorm bepaald voor een groot deel of uw “boodschap” de bezoeker inspireert.MPM Producties zorgt ervoor dat vorm en functie worden geïntegreerd tot een dynamisch, inspirerende website., die u ZELF kunt onderhouden

vergroten

vergroten

vergroten

vergroten

vergrotenMultidisciplinaire Productionele Media

MPM Producties info@mpmproducties.nl0591-226662

info@mpmproducties.nl