Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Video Familie Films Trailers Bedrijfsfilm Promo Video Presentatie (Her) Montage Activiteiten Digitalisering Crazy Talk Special Effects After Effects Samples Uw boodschap digitaal Audio De wereld is beeld en geluid Wat doen frequenties Wat kan muziek met je doen Het principe van Audio Relaxation Muziek Audio in Eigen productie Grafisch Fotografie Fotografie Voorbeelden Websites Website Intro's Intro's Mogelijkheden Co-Producties Multi Disciplinair Muziek in de MD Gezondheidszorg Bewustwordingsproces Indeling Niveaus Vakblad KLIK Multi Disciplinair 2 Diensten  Video Promo's en Trailers Audio Foto Grafisch Webdesign Grafisch Visitekaartjes Logo Kopieen Diensten en Prijzen  Contact Gastenboek MPM 

Digitalisering

Veel mensen hebben thuis nog videobanden uit vroegere tijden. Dit kunnen vakantiefilmpjes zijn, video’s met naasten die inmiddels overleden zijn, huwelijksreportages of opnames van de kinderen. In ieder geval: videobanden met een grote emotionele waarde. Ook foto’s los of uit albums van vroeger waar een emotionele waarde aan vast zit. Dit alles kan doo MPM Producties professioneel worden omgezet op DVD . Hier zit meestal een groot financieel plaatje aan vast.MPM Producties richt zich voornamelijk op de mensen die zich dit niet kunnen veroorloven, maar toch graag een video, vakantiefilmpjes, trouwreportage, 8mm of 16mm films of foto’s op DVD willen hebben. MPM Producties zorgt dan ook dat op professionele wijze een videoband, geluidsopname, foto's of een combinatie hiervan in studiokwaliteit op DVD gezet wordt.

8mm -16 mm films , VHS Tapes en Hi8

Digitalisering

De kwaliteit van dit type films gaat, met lang liggen, hard achteruit. De band verliest zijn stabiliteit en wordt langzaam week en poreus. Hoe zonde zou het zijn om een 8 —16 mm film te willen projecteren en hij breekt. Zorg dus voortijdig dat deze herinneringen op deze films goed bewaard blijven!!

Dit moet dus ook uitstralen op een DVD. Het zijn uw herinneringen! Tevens kan het aangeleverde beeldmateriaal van achtergrondmuziek voorzien worden en ook kunnen er titels, effecten, beeldanimaties, etc. toegevoegd worden.

Vaak vraagt men om even een 'kopietje' te maken van een beeldopname naar DVD. Dit is op zichzelf zo gebeurd, Het kost alleen inleestijd, brandtijd. en afhandeling. MPM producties ziet dit niet als een 'kopietje.' Oude videobanden, 8 of 16mm films, foto’s of filmopnames bezitten een grote emotionele waarde.

8mm en VHS materiaal. Na bewerking en correctie

Van oud naar NieuwMultidisciplinaire Productionele Media

MPM Producties info@mpmproducties.nl0591-226662

info@mpmproducties.nl