Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Video Familie Films Trailers Bedrijfsfilm Promo Video Presentatie (Her) Montage Activiteiten Digitalisering Crazy Talk Special Effects After Effects Samples Uw boodschap digitaal Audio De wereld is beeld en geluid Wat doen frequenties Wat kan muziek met je doen Het principe van Audio Relaxation Muziek Audio in Eigen productie Grafisch Fotografie Fotografie Voorbeelden Websites Website Intro's Intro's Mogelijkheden Co-Producties Multi Disciplinair Muziek in de MD Gezondheidszorg Bewustwordingsproces Indeling Niveaus Vakblad KLIK Multi Disciplinair 2 Diensten  Video Promo's en Trailers Audio Foto Grafisch Webdesign Grafisch Visitekaartjes Logo Kopieen Diensten en Prijzen  Contact Gastenboek MPM 

Crazy Talk

Laat uw foto's spreken

Bijna iedereen heeft thuis vakantiefilms of filmpjes van familie bijeenkomsten in het bezit. Niets mag gemist worden, dus het kunnen filmpjes zijn van twee tot drie uur. Ook deze filmpjes hebben een emotionele waarde. Het gebruik van Crazy Talk in filmpjes biedt een groot aantal mogelijkheden. U kunt uitgaan van bestaande illustraties, stilstaande beelden uit de film en foto’s. Het kan een foto zijn van een dier, boom, kennis, een portret….. Noem maar op. U kunt het “karakter “ dan ook tegen de bestaande achtergrond van een film plaatsen.

Ideaal is het inzetten van Crazy Talk bij intro’s van korte filmopnames of om als rode draad met een filmproductie mee te laten spelen. Hieronder wordt een stem of stemmen geplaatst en passende muziek toegepast. Uw video-opname wordt een ware speelfilm. Onderstaand ziet U film fragmenten van figuren en foto’s welke door Crazy Talk tot leven zijn gebracht.

Crazy TalkMultidisciplinaire Productionele Media

MPM Producties info@mpmproducties.nl0591-226662

info@mpmproducties.nl